Télisport utasbiztosítás

Egészségügyi, baleset, poggyász és felelősségbiztosítást és tolmácsszolgálatot, valamint jogvédelmet is tartalmaz.
Miért válasszon minket?


  • Érvényes a népszerű téli sportokra: síelésre, snowboardozásra, szánkózásra, korcsolyázásra, motoros szánozásra, hóraftingra
  • Téli sporteszköz-fedezet pl. sí- és snowboard felszerelésre, korcsolyára, szánkóra
  • Megemelt felelősségbiztosítás limitek
  • Síbérlet visszatérítése a biztosított balesete vagy kórházi tartózkodással járó betegsége esetén
  • A mentőhelikopteres mentés költségeit is fedezi
  • Baleset, betegség és poggyászbiztosítás egyben

Forrás:https://eub.hu/sielesre-snowboardozasra/

Mely országokba érvényes?

A biztosítás a megkötéskor úti célként kiválasztott országokra érvényes, kivéve azokat, amelyek a magyar konzulátus utazásra nem javasolt térségeinek listájában szerepelnek. Legalacsonyabb díjon Európába, Izraelbe, Törökországba és egyes afrikai országokba utazáshoz veheti igénybe szolgáltatásainkat.

Az Autó Extra kiegészítő szolgáltatás a biztosítási feltételek szerinti Európa területén vehető igénybe, kivéve a következő országokat: Albánia, Fehéroroszország, Izland, Koszovó, Moldávia, Kanári szigetek, Ciprus, Egyiptom, Marokkó, Tunézia, Izrael.Sportoláshoz is jó?

Ha aktív programot is tervez, válassza Sport Extra kiegészítőnket, amely a területi hatály függvényében különböző hagyományos és extrém sportokra (pl. sziklamászás, vadvízi evezés, snowboard, stb.), aktív tevékenységekre (pl. quad, lovaglás, vadászat, hegymászás, vízi sportok), sportversenyen való részvételre és sporteszközök biztosítására is vonatkozik, valamint szerződött sportolók is igénybe vehetik. A Sport Extra kiegészítő biztosítás a külföldi sürgősségi ellátás magyarországi folytatásának költségeit is téríti, ha az adott sportág kizárás alá esik az OEP finanszírozásban (pl. búvárkodás, vizisí, stb.).Ez egy Generali biztosítás?

A biztosítást a Generali Csoport utasbiztosításokra szakosodott biztosítója, az Európai Utazási Biztosító nyújtja. Az EUB Magyarország egyetlen kifejezetten utasbiztosításokra specializálódott biztosítója, ezért a gyors és szakszerű segítségnyújtást, kárrendezést és szolgáltatásaink kimagasló színvonalát a piacvezető tulajdonosi háttéren kívül a munkatársak sok évtizedes szakmai tapasztalata is garantálja.


Ide kattintva
Azonnali Árajánlat kérés Ingyen UtasbiztosításraKinek ajánljuk?

Azoknak a magánszemélyeknek, akik síelés, snowboardozás vagy egyéb téli sportolás céljából utaznak külföldre.Miért válasszon minket?

Az EUB az utasbiztosítások szakértője, Magyarország egyetlen utasbiztosításokra szakosodott biztosítója. Sok évtizedes tudásunk, stabil pénzügyi és piacvezető tulajdonosi hátterünk garantálja termékeink és szolgáltatásaink kimagasló színvonalát, valamint a gyors és szakszerű segítségnyújtást és kárrendezést.Miért válasszon minket?

Az EUB az utasbiztosítások szakértője, Magyarország egyetlen utasbiztosításokra szakosodott biztosítója. Sok évtizedes tudásunk, stabil pénzügyi és piacvezető tulajdonosi hátterünk garantálja termékeink és szolgáltatásaink kimagasló színvonalát, valamint a gyors és szakszerű segítségnyújtást és kárrendezést.Milyen számot hívjon baj esetén?

Általános segítségnyújtásért a +36 1 465 3666 telefonszámon, Autó Extra segítségért a +36 1 236 7536 telefonszámon várjuk hívását a nap 24 órájában. Akkor is hívja a helyszínről telefonszámunkat, ha olyan költsége keletkezik, amelynek térítését több, mint 150 Euro értékben fogja igényelni. Munkatársunk a híváskor kérdezni fogja a biztosított nevét, a biztosítás kötvényszámát, a telefonszámot, amelyen visszahívható és az esemény pontos helyét, idejét, körülményeit.Mekkora összegig térít a biztosító?

A biztosítás megkötésekor 3 féle csomagból választhatja ki, hogy milyen mértékű védelmet szeretne. A választáshoz fontos szempont lehet az úticél ország ár-színvonala. A legmagasabb szintű védelemért válassza Top Extra csomagunkat, amely a legnagyobb kiadást jelentő orvosi és mentési költségeket 100 millió forintig is megtéríti.