MyLife élethosszig tartó életbiztosítás

Rugalmas megtakarítási program akár 10 éves céloktól az élethosszig tartó gondoskodásig.
MIK AZ ELŐNYEI?


 • A biztosításnak köszönhetően anyagi alapot teremthet távolabbi céljai megvalósításához.
 • Vagyonarányos bónusz jóváírás a 11. évtől.
 • Kiegészítő biztosításainkkal felkészülhet a balesetből vagy betegségből eredő váratlan helyzetek anyagi kihívásaira, vagy a legnagyobb tragédiára.
 • Eseti befizetésekkel bármikor növelheti a kitűzött célra szánt megtakarítását.
 • Nyugdíjbiztosításként is megkötheti.
 • A választható eszközalapokból az igényeinek leginkább megfelelő befektetési portfóliót állíthatja össze, és jó döntésekkel, kedvező piaci körülmények között növelheti megtakarítását.

Ide kattintva
Azonnali Árajánlat kérés Ingyen Megtakarításra, BefektetésreA Generali MyLife rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás megbízható társ a jövőtervezésben. Segítségével tudatosan fel tud készülni saját, illetve a család életének legfontosabb állomásaira, és ezekhez igazodva megtakarításából igényelheti az adott eseményhez szükséges összeget.

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

 • Annak, aki rendszeresen szeretne legalább havi 20 000 Ft-ot félretenni, hogy elérhesse kitűzött célját.
 • Aki minimum 10 éves megtakarítási időszakban gondolkodik.
 • Akinek fontos, hogy megtakarítását biztosítási védelemmel is kiegészíthesse.
 • Aki saját befektetési portfóliót szeretne összeállítani, és mer akár nagyobb kockázatot is vállalni a magasabb hozam érdekében.


MILYEN ESZKÖZALAPOK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

RENDSZERES ÉS ESETI DÍJHOZ VÁLASZTHATÓ ESZKÖZALAPOK

ALACSONY KOCKÁZATÚ

Az alacsony kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor normál piaci ármozgás esetén kicsi a valószínűsége az extrém tőkevesztésnek. A tőkevesztés kockázata a helyes befektetési időtáv megválasztásával és megfelelő befektetési portfólió kialakításával tovább csökkenthető. Mindazonáltal extrém piaci árfolyamváltozások esetén (pl. államcsődnél) az alacsony kockázati kategóriába sorolt eszközalapoknál is előfordulhat teljes elértéktelenedés. • Pénzpiaci 2016
 • Hazai kötvény


KÖZEPES KOCKÁZATÚ

A közepes kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor akár normál piaci ármozgás esetén is szignifikánsan alakulhat az eszközalap mögöttes befektetéseinek értéke, a befektető várakozásaival ellentétes piaci árfolyamváltozások hatásai szintén felerősítve jelentkezhetnek. A fentiekre tekintettel ilyen eszközalapok választása a fokozott kockázathoz mért kockázatviselő hajlandósággal és kockázatviselő képességgel, valamint a piac működésének ismeretével rendelkező ügyfelek számára ajánlott. • Tallózó abszolút hozam
 • Világjáró kötvény
 • Horizont 5+ vegyes
 • Horizont 10+ vegyes


MAGAS KOCKÁZATÚ

A magas kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor mind a piaci ármozgás révén keletkező esetleges nyereség, mind a piaci ármozgás révén keletkező esetleges veszteség extrém módon meghaladhatja a befektetők várakozásait. Az eszközalap jellegéből adódóan a mögöttes befektetések fokozott kockázattal járnak, beleértve a teljes elértéktelenedés lehetőségét is. A fentiekre tekintettel ilyen eszközalapok választása a fokozott kockázathoz mért kockázatviselő hajlandósággal és kockázatviselő képességgel, valamint a piac működésének alapos ismeretével rendelkező ügyfelek számára ajánlott. • Hazai részvény
 • Horizont 15+ vegyes
 • Fejlett világ részvény eszközalap
 • Fejlődő világ részvény eszközalap
 • Világmárkák részvény eszközalap


Ajándék biztosítási védelem!

Az első biztosítási évben ajándékba adjuk a közlekedési baleseti halál esetére szóló kiegészítő biztosítást, ahol tragédia esetén 100 000 Ft biztosítási összeget fizetünk ki.Teljesköltség-mutató (TKM):

Csak kényelmesen: vágja zsebre befektetéseit!

Szeretne naprakész lenni befektetéseivel kapcsolatban? A Generali Befektetés applikációval bármikor nyomon követheti befektetési egységekhez kötött életbiztosítását. Tudjon meg többet!10 év 3,90%-5,18%
15 év 2,53%-3,84%
20 év 1,98%-3,30%


ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN

Anna egy 8 éves kisfiú édesanyja, akinek szeretne mindent megadni. Már most elkezd félretenni, hogy amikor Peti leérettségizik, legyen miből kifizetni szükség esetén az egyetemi tandíjat vagy az albérletét, hiszen még jól emlékszik, mennyire nem szerette ő sem az egyetem alatt a kollégiumot. Erre jó választás lehet a Generali MyLife élethosszig tartó életbiztosítás: okos döntésekkel és kedvező piaci környezetben a befektetett összeg szépen gyarapodhat, és 10 év múlva akár fel is használhatja. Ha pedig Peti mégis szeretne kollégista lenni, még mindig továbbnövelhetik a megtakarítást, és később elköltheti például lakásvásárlásra vagy egy nagyszabású esküvőre.KÖSSE MEG NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSKÉNT 20%-OS ADÓJÓVÁÍRÁSSAL!

A hatályos személyi jövedelemadóról szóló törvény szerint az adott évben a nyugdíjbiztosításra befizetett rendszeres és eseti díj 20%-ával megegyező összegű – de maximum 130 000 Ft – adójóváírást vehet igénybe, melyet mindig a következő évi adóbevallásában igényelhet.Kezdje időben a megtakarítást!

Tartam (év)   Első éves megtakarítási díjrész havonta  
 20 000 Ft  30 000 Ft   40 000 Ft
10 3 803 768 Ft 5 728 865 Ft 7 653 962 Ft
20 12 064 202 Ft 18 159 688 Ft 24 153 261 Ft
30  28 028 092 Ft  41 958 997 Ft  55 169 864 Ft
40  57 518 651 Ft  85 444 261 Ft  112 153 335 Ft


Szolgáltatási összeg lejáratkor (a biztosított 65 éves korában) a megtakarítási díjrész évenkénti 3%-os növelésével, 6,75%-os éves feltételezett eszközalap-hozammal és adójóváírással számolva. A szerződés díjfizetése januárban indul. A szolgáltatási összegek a fenti feltételezésekkel teljesülnek, ezekre a biztosító garanciát nem vállal.

Mekkora járadékra lenne elegendő 20 millió Ft?

Járadékfolyósítás  Havi járadék összege
 10 évig 185 000 Ft
 20 évig 117 000 Ft
 30 évig 103 000 Ft
 élete végéig 101 000 Ft


Borostyánkőjáratékbiztosítássalszámolva. Nyugdíjbavonuláskor Ön döntheti el a járadékfolyósítás időtartamát.FONTOS KÉRDÉSEK


Fontos Tudnivalók.Hogyan köthetem meg?


Ezt a biztosítást tanácsadónk közreműködésével, személyesen tudja megkötni, segítségével biztosan az Ön számára megfelelő konstrukciót állíthatják össze.

Hogyan juthatok vagyonarányos bónuszhoz?


Vagyonarányos bónusz jóváírására a 11. évtől, évente kerül sor. Mértéke: 0,5%. A bónusz alapja az adott biztosítási évben a szerződő számláján lévő rendszeres díjból származó befektetési egységek hó végi értékeinek az átlaga.

Váratlanul pénzre van szükségem, hogyan férhetek hozzá?


Ebben az esetben az alábbi lehetőségek közül választhat:Ezek a lehetőségek a felmerülő költségvonzaton (részvisszavásárlás és rendszeres pénzkivonás esetén tranzakciós költség, 10 éven belüli teljes visszavásárlás esetén visszavásárlási költség) túl az eszközalap(ok) aktuális árfolyam-alakulásától függően is veszteséget okozhatnak.

Nyugdíjbiztosítás esetén a fenti lehetőségek mindegyike további terhet jelent, mivel a már igénybe vett adójóváírás 20%-al növelt összegét kell az adóhatóság felé visszafizetni. Ezért ajánljuk Önnek nyugdíjbiztosítás mellé az Aktív Megtakarítás II-t.

Miért éri meg nyugdíjbiztosításként megkötni?


Ha nyugdíjbiztosításként köti meg, nemcsak a befizetett rendszeres díjakra, hanem az eseti díjak után is 20% adójóváírást vehet igénybe, évente maximum 130 000 Ft értékben.

Mi az eseti díj?


A vállalt rendszeres díjakon vagy egyszeri díjas szerződések esetében az egyszeri díjon felül Önnek lehetősége van úgynevezett eseti díjak befizetésére is. Az eseti díjak függetlenül a rendszeres vagy egyszeri díj mértékétől és időpontjától bármikor fizethetők, és a biztosítás fennállása alatt bármikor hozzáférhetőek.Miért érdemes eseti díjakat befizetni?

Az alkalmi befizetések tovább növelhetik a megtakarítási cél megvalósulásának esélyét, megoldást nyújthatnak az előre nem látható problémákra, s így a váratlanul érkező, kritikus helyzetekben is segíthetnek az alkalmi pénzzavaron; a biztosítási szerződés megszüntetése, visszavásárlása nélkül.Mit érdemes végig gondolnia az eseti befizetések során?Mikor fizethető eseti díj a szerződésre?Hogyan fizethet eseti díjat?

Átutalással

Csekken